Opskrift // Bananbrød

fortryder jeg?

Puha nu har jeg været bornholmer i lidt over 4 mdr og der et par stykker af jer der har spurgt ind til hvordan det er at være flyttet tilbage, om jeg ikke savner Aalborg og om jeg kunne finde på at flytte tilbage Jylland 

Jeg elsker at være flyttet tilbage det er så fantastisk med gamle veninder og familie tæt på! Jeg elsker familienærvær og hyggetid med mine savnede piger fra øen – men der er såååå mange ting jeg savner ved Aalborg – generelt er det byen jeg savner der er altid gang i den on det så er på en onsdag – her på Bornholm bliver der virkelig kun hvis Kvickly Carsten sked i bukserne til julefrokosten eller bager conni der kom til at slå en prut på arbejde – her sker der sgu ikke det store. 

I Aalborg er folk meget reserveret, hvis du hilser pænt, på fremmede for du et par mærkelige øjne eller et hvem fanden er du, her hjemme er det normalt at du lige snakker med cykel Jens fordi din fars, fars, kammerats mors, veninde kender ham, så der er lidt mere privat liv i AA, se nu bare hvor vi har boet her i over fire mdr, alle er klar over hvem vi er, hvor vi bor, hvor vi kommer fra og hvad vi fik at spise igår 

Det har ikke været nogle hemmelig at jeg har været ensom da vi oppe der (læs indlægget her) og jeg hungrede for at komme hjem – og nu hvor man er hjemme og er faldet godt til, begynder de enkel ting at melde sin savn. 

Et par venskaber og to gode veninder fik man da! Og dem savner jeg helt utrolig meget! Men halleluja for facetime! Så vi plejer vores venskab igennem lange telefon samtaler og besøg når vi endelig kan ses. Et venskab defineres ikke igennem hvor længe eller hvor meget man ses, men men tilliden og der hvor man ved at man har hinanden rygge selv om man er 1000 km væk fra hinanden!
S du ved hvem du er! Og du skal vide du har en speciel plads i mit hjerte og jeg vil altid gemme dig der! 

Der er rigtigt mange ting jeg savner ved AA og nogle gang kan jeg godt blive i tivivl om det var det rigtigt valg – men Aalborg for mig, var ikke et sted jeg ønskede at M skulle vokse op, hun skulle ikke på 2 sal i centrum og det tætteste natur der er, var karolinelund – hun skulle vokse op iblandt klipper, jord og frisk luft., iblandt familie og menneske der ville passe på hende hvis jeg ikke var der.  AA var perfekt for os at bo før vi fik M , der kunne vi pleje vores venner, tage i byen og gøre lidt hvad vi havde lyst til, men nu vi er “voksne” og derfor kunne det ikke være anderledes.. AA er jo ikke længere væk end 1,5 time i fly! Og  der er bestemt et par tøser der skal besøg når turen går til Aalborg igen. 

Så i bund og grund var det ikke et svært valg for mig at tage. Nu skal der bare bygges gamle venskaber op, så som nye vi har jo fået nye titler og dertil findes der jo også nye venskaber! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift // Bananbrød