3, 2 ,1 BABY!!!

seperationsangst

puha Melia havde sin første dag i dagpleje i forgårs
Det er virkeligt en ting jeg har fortrængt og hele tiden skubbet ud i fremtiden – men nu står vi her og nu skal hun starte – vi har egentlig rigtigt start i morgen men valgte at tage på besøg i mandags.
Jeg havde egentligt undersøgt min muligheder for at hjemmepasse hende, da økonomien egentlig var den samme. Men i Bornholms regionskommunen er det kun på prøve i tre år, så der er kune enkelte “pladser” øv fucking bøv for mit vedkommende – Jeg ville så gerne have hjemme passet hende! for jeg er overbevist om at børn har bedst af at være hjemme til de er tre.
Jeg kan faktisk ikke lide tanken om at en anden skal agere som omsorgsperson for min datter, Hun er midt valg, hun er kommet til verden for min skyld, fordi jeg ønskede det og ikke fordi hun skulle passe det fleste af hende vågne timer – men sådan er verden nu engang indrettet.

Men skæbnen ville havde os til noget andet – så vi måtte ty til dagpleje, for jeg nægter vuggestue, 20 børn til 2 voksne NEJ FUCKING TAK!.
Men jeg har hele tiden sagt at der kun var en ud over niclas og jeg og self min mor der måtte passe Melia, Det er Vores dagpleje Mor, grunden til at jeg har en så stor tiltro til er at hun har passet mig og mine to søskende og jeg ved hvordan hun er overfor børnene og skaber en hjemlig hygge og giver børnene omsorg, tryghed og kærlighed hvilket der selfølgelig vægter højt – Så er er den eneste jeg tør at overlade mit barn til. Du skal jo virkelig have en kæmpe tillid til den person, fordi du efterlader dit barn i mange timer hos den her voksne og i bund og grund kan de jo være pisse ligeglade
men det er vores ikke!

Når men vi var på besøg og har været der før hvor Melia har været tilbageholdende og genert – men i mandag var der bare helt ro – hun hyggede sig og bare legede, vi var der imens de andre børn sover.
Men hun var så tryg at dagpleje moren (det hedder faktisk privatpasning ordning :’-)) sagtens kunne tage hende op og jeg kunne gå på toilet.
Så vi besluttede os for at vi skulle komme igen i morgen hvor hun så rigtigt starter og skal lege med de andre børn

Efter vores møde er jeg helt roligt Melia elsker at være der, så jeg tror det er meningen at vi skulle i dagpleje – selvom jeg stadig mener hun skal være ved mig!
nu glæder vi os bare til i morgen! <3

Tak fordi i læste med! <3 
– T.C 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3, 2 ,1 BABY!!!