Dømmer du?

Jeg er træt af dyr god kaffe.

Dette blog indlæg indholder reklame link og er i samarbejde med biokapslen.dk 

Kaffe burde egentlig være en religion – vi er 1000 der dyrker kaffe, i alle former og styrker. her hjemme elsker vi kaffe og drikker mange kopper om dagen og det skal jo selvfølgelig være god kaffe, og nu hvor jeg arbejde som barista på Guldbønnen ved jeg altså hvad god kaffe er. 

Jeg brugte Nespresso’s kapsler men en kapsel koster omkring de 4 kr pr stk. og man får dem typisk i en pakke på 10 kapsler – så er det jo 40 kr for 10 kapsler og når man som T og jeg er store kaffe drikkere, kommer man hurtig til at drikke, kaffe for mange penge. Jeg vil heller ikke sidde her og snakke dårlig om Nespresso, fordi det er god kaffe og det er god service, men hvor man kan spare syntes jeg altså man skal spare.
og det er her biokapslen kommer ind i billedet. For da jeg blev kontaktet af biokapslen og så af det var plantebassrede kaffe tænkte før når ja sådan skulle der jo også komme, man da jeg så læste videre på hvad de kunne tilbyde af kaffe blev jeg nysgerrig.
så lad mig forklare lidt her.
i og med at du køber hos dem spare du hele 50% i forhold til hvad du ville gøre i andre mærkebrands – samtidig med du vælger en dansk og grønnere løsning.
Deres kaffer er bionedbrydelige, de er primært lavede af korn, majs og sukker.
faktisk tager det imellem 150 – 500 år at nedbryde en normal plastisk kapsel, og det tager op til 500 år at nedbryde aluminium. Med biokapslen tager det tager det ca. 3 -6 mdr at nedbryde kapslen,

En bedre løsning end plastik og aluminium, kaffen bliver ristet, på et lille dansk gourmet risteri for at garantere dig den bedste og friskeste kaffe. samtidig støtter vi andre danske iværksættere, biokapslen er de første og eneste som producere plantebaserede kaffekapsler.
du bestemmer, ændre næste forsendlesesdag, indhold,  pause dit abonnement. Helt kort bestemmer du over din kaffe, og dit køb af kaffen – man bliver hurtigt kvalt i slagstaler og venlig medarbejdere.

over ordnet er det her en helt vildt god kaffe – nu har vi snart testet dem i 14 dage og vi er løbet tør for den gode kaffe, det her er virkelig en kaffe men vil have mere af – den smager så godt. Nu er jeg primær at latte drikker men der er underordnet. indtilvidere har vi prøvesmagt Brasilien, Guatemala, espresso mellemristet og espresso mørk. Dem er vi stor fan af her hjemme.

En prøve pakker hvor du modtager 30 kapsler, koster kun 29.-

– T.C <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dømmer du?