JEG KAN IKKE GIVE SLIP!

Det var det værste – du kunne byde mig!

 

hallo there boys and girl –
først tusind tak for alle jeres søde beskeder på instagram for mit seneste indlæg.
lad os bliver ved det ikke så sjove, selv om det tidligere indlæg heller ikke var sjovt. Men det her er noget der altid vil stå, det her er noget ingen glemmer, måske dig fordi det ikke er vigtigt for dig. Men det her er hele min verden, der bliver revet fra hinanden på et enkelt kryds

Det væreste i mit liv skete d 6 september da der tikker en mail ind i min eboks – jeg vidste godt at det var en indkaldes til familierethuset, efter et par mdr hvor N og jeg havde været i totterne på hinanden! 

Det værste fandt kun ud af et par dage senere da vi fandt ud af at vi ikke skulle til møde samme dag, jeg går så papirerne igennem og kan så læse den blanket N har sendt i der er en masse ting man skrive og svare ja nej til

Først bider jeg mærke i at han mener at jeg har frataget ham nogle samværsdage? Hvilke jeg kun havde gjort i tilfælde hun var syg, der efter ser jeg så at han søger om 7/7 ordning med bopæl hos ham??? 

Her stopper min vejret trækning og det først jeg tænker er FUCKING IDIOT ALTSÅ!!! Du har et 10-18 job det ville fucking aldrig komme til at ske! Fucking nat røv! 

Jeg læser videre ned og og kommer ned til noget fysik hvor det om han har oplevet vanrøgt osv osv.. så kommer punktet “har jeres barn/børn været udsat for fysik vold” kryds ja/nej – her skriver han ja 

Og uddyber som man skal “moren har flere gange taget hårdt fat i vores datter og råbt hende ind i hoved” her bryder hele min verden sammen! Jeg ringer ham straks op og spørg ind til dette han bort forklare, men i en sms bekræfter at han har skrevet fordi han var sur! 

Til mødet i FRH, sidder jeg sammen med min bisidder som jeg har kendt hele mit liv M (kalder vi hende) , da vi mor var på rohdos, hun spørg mig ind til her ting som er angivet i blanketter og de nu gå igang med nogle retningslinjer når det om hankede vold, jeg ville så blive indkaldt til nogle flere møder hvor på de så skulle finde ud af om jeg kunne tage vare på Melia.. jeg forklare damen at jeg aldrig har været fysik på min datter, at hun dog havde haft kolik og jeg nogle gang har hævet stemmet over for hende. 

Hele min dag var ødelagt og jeg kunne ikke være i mig selv tanken om at miste Melia var forfærdeligt – jeg blev kaldt ind til et nyt møde hvor på jeg skulle tale med en rådgiver, en psykolog og en tredje part. Her var også bare om at fortælle hvem jeg var, hvad jeg kom fra Melia osv osv. til det tredje møde havde de haft kontakt i dagpleje moren, kommunen og børn og ung psyk. Men hvor der ingen sag var på Melia, ej heller nogle former for bekymringer fra hverken kommunen eller dagplejemoren ej heller vores sundhedsplejerske. 

Til det tredje møde får jeg af vide at der var intet at komme efter jeg for den virkede som en resurse stærk mor med et barn i trivsel, og derved lukkede da sagen og jeg kunne rolig beholde Melia hos mig! 

Jeg har aldrig frygtet at miste mit barn så meget i hele mit liv før! Selv om jeg inderst inde godt ved jeg er en god mor og gør det bedste for mit barn – er jeg så meget usikker på mig selv og på hele det her mor rolle tingeltangel!! Jeg måler mig hele tiden med andre og dømmer mig selv som en dårlig mor fordi jeg ikke har det de har! 

N og jeg har i dag et godt samarbejde, og det skal sige at jeg skrev i min blanket også nogle forfærdelig ting omkring ham, blandt andet at han skulle have udsat mig for psykisk vold (hvilket han aldrig har, han var en dejlig kæreste!)- jeg tror vi glemte Melia i denne her og vi var følelseramte begge to, det var argeligt at det er sket men det er det og det kan ingen lave om på, jeg har valgt at acceptere at det er sket. Jeg kommer aldrig til at tilgive ham for det men jeg må leve med det. I det mindste har jeg stadig min datter

JEG VED JEG ER EN GOD MOR!

jeg er den der bedste kende Melia, af alle mennesker. Jeg elsker hende.
men det her vil altid stå i papirene. jeg vil aldrig komme af men denne afmærkning selvom der står at sagen er frafaldet, da der ikke var noget der tyder at Melia er blevet udsat for psykisk eller fysisk vold!.

det her er ikke for at jeg skal have noget medlidenhed eller men blot for at fortælle at der også er mørke sidder fra dem vi mindst venter det fra – selv fra min siden af. der kom sidder frem, så jeg ikke selv var i stand til at se.

 

thanks for reading out, venner! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KAN IKKE GIVE SLIP!