Så skete det fandme!

Jeg havde også brug for hjælp

Når der sker noget, så specielt og unikt som der gør når et lille væsen kommer til verden – årh prøv hør, hvor stille og fint det lyder. Det slet ikke sådan, men det, at blive forældre er noget mega specielt og det at en kvinde krop kan det den kan er unikt. Vi fødte jo hjemme, i vores dejlige sofa. Så selvom min mor kæmpede lææænge med fødekaret og vandet der til. Gik fødselen altså over alle forventninger og gik ekstremt hurtigt for en som mig der er første gang fødende..

jeg har de første tre mdr af min datter liv, været ekstremt udfordret. Ikke fordi jeg ikke ved hvordan man skifter en ble eller trøster min baby. Men på grund af amningen… når jeg sidder og kigger tilbage nu for jeg så ondt helt ind i indvoldene fordi, jeg kunne have nydt min nye rolle som nybagt mor, meget mere. hvis jeg havde fået hjælp. Hvorfor skal jeg straffes for at have taget et alternativt valg?? for flere år siden var det normalt at man fødte hvor man kunne – om det så forgik i blandt høns og får. Hvorfor skal jeg straffes for at vælge, det sted til hvor jeg er tryggeste, når noget uvant sker og min krop skal arbejde.

Jeg bliver ked af det af fordi jeg har kæmpet så meget og har egentlig glemt at nyde tiden. Det er for sent nu, jeg kan nyde tiden fra nu og det er jo slet ikke fordi det kun var lort i starten – men at etablere en amningen, kræver hårdt arbejde og ihvertfald tålmodighed OG VEJLEDNING
Hvorfor bliver der ikke sat mere fokus på det og hvorfor skal vi hjemmeføder have muligheden for at komme på barselshotel?

Jeg tror i bund og grund at det havde været utrolig godt for mig at komme et par dage på et barselshotel – hvor jeg kunne få hjælp til den amning. jeg er jo lige så ny som andre første gangs mødre er.
Uden at kaste skylden væk – fordi jeg kunne jo i bund og grund bare lade være med at tage de fucking ammebrikker i brug, men jeg tror hvis jeg havde født på fødegangen og fået det “ophold” og hjælp til amningen havde det gået så meget bedre.

Jeg ønsker ikke for nogen, at de skal have den start, som jeg havde for jeg nød slet ikke at være mor – jeg var som optaget af mine ødelagte bryster. Jeg får sgu helt ondt i sjælen at jeg ikke bare kunne nyde det på grund af de smerter. Det er også vigtigt at man før fødslen ikke sætter sine forventninger til sig selv højt, for det gjorde jeg og jeg blev så skuffet da jeg bare så at jeg skulle kæmpe en brav kamp. Jeg var bange for at sige tingene højt, jeg var bange for at være en dårlig mor. Men jeg er en god mor og jeg har netop lavet min for at være ærlig overfor jer og måske hjælpe og få sat nogle ord på nogle af de ting men går rundt med som nybagt mor

så FUCKING LORTE AMNINGE – DU ØDELGAE MIN GLÆDE.. 

så i bund og grund syntes jeg at der skal være det samme tilbud til førstegangs fødende – selvom de vælger at føde hjemme. for jeg tror at måske måske ville samle nogle op som evt ville ende ud i en fødseldepression, og jeg havde fået en fødseldepression hvis vi på det tidspunkt ikke havde valgt at flytte hjem. Så jeg er lykkelig for at alting går som det skal nu <3

I får lige et billede fra Salling roof top! og baby M, har naturligvis arvet mors “bitchface”

Tak fordi du læste med
– Thea

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skete det fandme!