Jeg er træt af dyr god kaffe.

ANNONCERING & SAMARBEJDE

theaclaudius er en livstilsblog,
der henvender sig til dig som er interessert i debatter, dig som er mor, dig som vil girltalke.
her deler jeg ud af mine erfaringer og historier som jeg selv ville elske at læse. Jeg har en for kærlighed for ærlighed og ligeværdighed.

Jeg er åbne for sponsorerede indlæg, men kun hvis jeg mener at virksomheden, produktet ydelsen, oplevelsen eller oplevelse matcher mit univers. Før et forestående samarbejde med en virksomhed, vil jeg altid vurdere relevansen af indholdet samt indholdets værdi for mine læsere.

Jeg anmelder og beskriver udelukkende produkter, oplevelser, ydelser eller virksomheder som jeg 100% selv kan stå inde for.
Derfor forbeholder jeg mig retten til at være yderst selektiv i min udvælgelse af samarbejdspartnere. Dermed sikrer I også som samarbejdspartner, at det publicerede samarbejde har størst mulig gennemslagskraft hos målgruppen. Såfremt et indlæg er sponsoreret eller udformet i samarbejde med en virksomhed, så vil dette fremgå i indlægget

kontakt muligheder:
Mail: Thea-c-h@hotmail.com
Dm instagram: TheaClaudius

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er træt af dyr god kaffe.