Jeg var bange for min mødregruppe

3, 2 ,1 BABY!!!

Jeg har vidts aldrig nævnt noget om min babyshower??
det er egentlig også for dårligt for det er bare så mega musthave på bloggen og insta men sagen er den at fra tirsdag d 15 maj gik alt bare fucking stærkt!

Jeg havde min mor med til fødselen – og det var N og jeg enige om, da jeg skulle føde hjemme og gerne ville have niclas ved min side hele tiden – så kunne min mor rende og gøre hvad jordmoderen sagde 😀 Men eftersom at hun kun planlagde sin rejser op til AA tirsdag var jeg ret presset, jeg kan jo ikke vide hvor det hele går igen og lige der var jeg desperat for at det bare skulle ske NU! men hun nåede der op og alle sagde ” hey du går en uge, 14, en mdr over – de skære hende ud” men jeg havde altså termin d 19 maj og jeg var virkelig nervøs for hun ikke kunne være med.
Men det gjorde hun – Jeg var rigtigt stor til sidste 30 Kg tungere og ben på størrelse med amen altså, ingen sko passede mig –‘ og den fucking hedebølge der bare bankede ind over danmarks himmel fuck jeg have bare lyst til at presse mine væskefyldte stylter ind i vores fryser – hvor der faktisk kun var plads til to sunlolly is men jeg lå bare på sofaen de sidste dage TROEDE JEG!!!!

det er da også bare utrolig at andre bare skal planlægge hvad jeg skal JEG ER HØJGRAVID! JEG SKAL LIGGE OG SPISE FETA MED GRANATÆBLE OG VANDMELON MED EN GAFFEL! men vupti Niclas syntes det var så en pisse hamrende god ide at vi fucking skulle spise brunch kl 10 om onsdag! FUUUUCK ALDRIG HAR JEG HADDET brunch så meget – jeg gad virkelig ikke havde bare en dag hvor jeg påtænkt at den eneste grund til at skulle rejse mig ville være fordi jeg løb tør for feta! Men nej det er åbenbart vigtigt at pleje sit parforhold siger de kloge MEN SÅ HAR DE NOK IKKE VÆRET HØJGRAVIDE!
efterfulgt at en utrolig lækker brunch – var jeg klar på lidt shopping men det var N ikke han syntes skulle vente til senere fordi min mor sikker ville komme ind til byen og der var mit hovede ved at eksplodere!!!! HALLO mrs hersen med folk! nu skulle jeg fucking tidlig op og æde brunch med dig og du kunne ikke bruge bare 2 timer på at kigge på tøj med mig VOR HERRE BEVARS ALTSÅ! når man ike god lur og et par feta skulle i mit hovede rode bod på alt det!

Men til min vildeste overraskelse står alle mine yndlings mennesker midt i min stue og skriger surprise ind i mit væskefyldte ansigt og jeg gir mig faktisk til at tude! Jeg havde slet ikke set den komme overhovedet! SÅ FANTATSISK!
så fint pyntet op, lækre frugt, chokolade løb (ved ikke hvad det hedder) og ellers blev jeg proppet med klam grød og chokolade bleer aldrig har jeg været så presset om at spise noget chokolade når det var smurt ud i bleer 😀 og den lækreste kage! jeg var lykkelig – jeg havde virkelig ønsket mig et babyshower men mange af mine veninder var faldet fra efter jeg var blevet gravid så følte at jeg kun havde en! så det var sgu lige et wakeup call at der faktisk er flere man betyder noget for! <3 

 

Og når man så tro at man skal have en feta dag på sofaen dagen efter, går vandet også skal man fandeme bruge en her dag på at presse en unge ud jesus krist altså!!!

Prøv lige se nogle stylter!!!! fuck man! – Hun blev født nogle timer efter det her billede blev taget
Det var som om det hele bare var tilrettelagt af de højere magter! <3

 

TAK FORDI I LÆSTE MED <3 
T.C 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var bange for min mødregruppe