Musthave - upcoming mom

Jeg var bange for min mødregruppe

Oh my fucking Gard, undskyld mit sprog –
men men men har i mødre lige tænkte på hvor fucking skrammende 4 andre mødre egentlig er. Nej? eller måske fordi så vil du ihvertfald kunne nikke og genkende til noget i det her indlæg.

I Aalborg bliver der jo ikke dannet mødregrupper, hvilket jeg havde glædet mig som en i helvede til, men nik jeg måtte sidde mutters alene bare, at glo på den samme plet i lejligheden. Så da vi flyttede til bornholm var jeg hurtig til at sige til min sundhedsplejerske at jeg ville have en mødre gruppe selv om Melia var 6 mdr, der gik også længe før jeg kom i en, men en fik jeg og jeg var pisse bange for at møde dem.
Mit første mødre med damerne kunne skramme selv den værste rockerbande væk – nemlig fordi mødre har det med at være dømmende overfor andre af “samme art”

jeg var sten sikker på jeg ville få et gril spyd i røven også ville jeg ellers bare blive lagt over bål til den hedeste grilning, om hvor en dårlig mor jeg er fordi jeg ikke køber alt økologisk, fordi jeg ikke er 100% veganer eller fordi jeg bruger parfume vaskemiddel.
Jeg er fandme 22 år og jeg havde det som jeg skulle starte i en ny klasse – jeg havde så ondt i min mave, jeg havde faktisk allermest lyst til at vende om, jeg havde lyst til at tage hjem og ligger på klamme jogging bukser på som jeg ellers havde haft på i en hel uge også bare spise den ene citronmåne efter den anden!

jeg rystede fandme – jeg rystede så meget at et jordskælv i kina ville flove sig over sin egen str – der var de 4 af sammen art som jeg, 4 kaffe drikkende hormonbomber som jeg og jeg ventede bare på hvornår de ville stikke til mig.
men hov de var jo ganske normal, ingen bål, ingen grilspyd og ingen udspilet røv, jeg slap for grilning og har i den grad været heldig men min mødre gruppe, damer er ganske rigtig kaffedrikkene men de er helt igennem fantastik og det er bare verdens bedste sparring men kan få – når mødrene ikke er dømmende overfor den måde du har valgt at “holde børn”

Det er virkelig bare mærkeligt at 4 andre kvinder kan skramme the fucking shit out of me altså, selv om der i bund og grund faktisk ikke er en skid at være bange for. Men vi mødre er bare generelt dårlige til at acceptere forskellige måder at have børn på!

 SÅ FRU SPELT MOM PAS DIN EGEN KAFFE!!

Tak fordi i læste med!
– T. C <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musthave - upcoming mom