" hold fucking kæft - prøv du at have diarre uden et lokum" 

Pixizoo.dk – Filibabba ammepude

Reklame // pixizoo.dk

?Dette indlæg indeholder et eller flere reklamelink?

Når man skal amme, har jeg fundet ud af at men skal finde det helt rette udstyr, og gerne før fødselen. Men det er jo en jungle i babyverden, så hvad skal man lige vælge –  jeg har modtaget en rigtigt, rigtigt fin Ammepude fra pixizoo.dk
Ammepuden er af mærket Filibabba. Før i tiden brugte, jeg stort set alle puder jeg havde i hjemme, for at få baby op i en vis højde og få støtte under mine arme. Vi bruger rigtigt mange timer på at amme, bliver jeg hurtigt træt i armene..

Ammepuden i uddseendet er super sød, den er sådan lidt let rosa med små søde luftballoner i guld ( såååå fint)
Ammepuden gør at baby M kommer op i en passende højde, så jeg kan sidde mere afslappet end før – dog savner jeg at puden går ind og støtter min arm helt, jeg føler lidt at den glider væk fra mig når vi ammer, og det er der jeg har brug for mest støtte.

Dette problem kan dog afhjælpes ved puder men så slipper man jo ikke for at samle alle hjemmet puder.

ikke sagt at puden sket ikke er det værd at købe, for den er utrolig dejlig at amme med – og vi bruger den da også tror bare jeg skal finde, den helt rigtigt måde at sidde med den på, før det bliver helt behageligt for mig og mine arme ikke falder i søvn et kvarter ind i amningen.
og dertil vil jeg lige anbefale at jer at kigge forbi deres side – for de har nogle af de lækreste ting. Vi har handl
(find ammepuden her)

XX T.C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

" hold fucking kæft - prøv du at have diarre uden et lokum"