Ryger mit underliv ud nu?

Fra spændstig baller, små fine bryster til stærkmærker og mælkejunge

Jeg elskede min krop før jeg blev gravid, store runde baller, fin tynd talje og flad mave! Forsøren jeg kunne virkelig godt lide min krop, borset fra min a skål af nogle små rosiner der sad under mine kraveben.
Jeg havde ihvertfald i sinde at få dem større, modelbilleder, en forside og en baby rigere ændre min holdninger og min vurdering om hvad den perfekte krop, for mig er. 

Jeg syntes selv uden at lyde selvglad at jeg havde en ret god krop,  det var meget det man så på SOME. Da jeg så blev gravid startede tankerne, ikke så under graviditet. Men alligvel manglede jeg en del ændringer for at være helt tilfreds, og jeg kunne aldrig blive helt tilfreds nok. For jeg kunne ikke tænke på andet end mad i de ni mdr, fy for den lede rødbede der røg meget ned, lige ned i løgneren! Jeg havde ingen stop klods fordi jeg var lykkelig selv om jeg vag tyk og min krop ændrede sig.
Det var mere det efter jeg havde født jeg var bekymret for, alle er tykke når de venter på baby, men det er altså ikke alle der kan komme af med kagerne, og jeg havde spist en… eller 40 for mange, og hvad med de berømte strækmærker? For i min familie, har vi en tendens til at få et hav af dem? Hvad med mine bryster kommer de til at hænge og mine nippels bliver de nu længere og blablabla!! 

da jeg havde født gik der to mdr før hårene i fjabben røg, og derefter fik jeg et helt andet syn på min krop! 

Jeg slap ikke for slapt maveskin, jeg slap ikke for stærkmærker, jovist på min mave, men mine lægge, baller og bryster har så fået fartstriberne, jeg har fandme boret et barn i ni mdr, jeg har selv bragt det til verden! Så jeg er fandme stolt af min krop! Jeg er stolt af sådan som jeg ser ud! Og jeg gider sgu ikke stile efter at ligne, en udsultet fotomodel. Bare fordi at det er sådan  skønhedsidealerne skruet sammen i dag? Vi alle går sgu da hen og får mindreværdskomplekser hvis vi skal følge dem? 

Jeg stod for nogle uger side og så på min nye nøgne krop! Og der så jeg det smukkeste. Nemlig mig! Det var mig, mig der hvilede i mig selv og for første gang kunne stå nøgen overfor mig selv og stadig syntes jeg så pisse godt ud – og det er i sig selv en kampe sejre fordi jeg aldrig har brudt mig om at se mig selv nøgen, sex forgik også med lyset slukket og N måtte helst ikke kigge på min nøgne krop, Stadig var jeg glad for min krop men ikke helt til at alt dette kunne ske!

Jeg kan kigge på min bryster der er  fyldt med mælk og de tre stærkmærker der nu er kommet, min mordelle så jeg ikke er flov over eller min røv som virkelig ikke kan måle sig med den jeg havde før, for den bare er væk. Men det her er mig og jeg elsker det sgu, jeg elsker ikke at være perfekt for andre, jeg er perfekt for mig selv! Og det er det der er smukt ved en kvinde, en kvinde der kan stå nøgen overfor sig selv og rose sig selv fra top til tå! Fordi det er ikke dig den er gal med men de idealer der er blevet sat op!

DET HER ER MIG!! 

Tak fordi læste med!
Husk at sætte pris på dig selv!
– T.C <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ryger mit underliv ud nu?