Er jeg en dårlig mor?

Av forhelvede’ i satan!

Hello my freindos! Det virkelig længe siden der er blevet skrevet noget her på siden, og det har der været en en grund til. Nu hvor der er ved, at komme styr på tingene, er jeg klar til at lukke jer ind.

For snart 5 mdr siden (wow tiden går jo vildt hurtigt) tog jeg mit livs beslutning. Jeg valgte at gå fra N, jeg følte vi var vokset fra hinanden og havde glemt hinanden, så meget at vi blev ligeglad og levede to forskellige liv. Det var super hårdt at gå fra ham. jeg havde trods alt delt 5 år af mit liv, presset verdens største gave ud. Så det ville være en løgn, hvis jeg sagde at det ikke var.

Vi er jo som  nok mange andre forældre meget uenige, omkring hvordan tilgangen til den nye livstil. hvordan den skulle være i forhold til Melia. Og det endte med en tur i statsamtet. Jeg har aldrig været så Max stresset i mit liv som jeg var her. Der blev skudt bredt og der blev skudt hård.

Her krakelere min drøm om at blive den ultimative kernefamilie med far, mor og to børn. Den smuldrende i mellem hænderne på mig, fordi jeg godt vidst at det ikke kommer til at ske. Men den mand!

Uden at dette skal blive en hade indlæg omkring N vil jeg understrege at han stadig betyder noget hos os, han er trods alt far til mit barn! Selv om tingene er virkelig pressede nu, vil jeg prøve hårdt at få det til at fungere imellem os, så vi på sigt kan samarbejde og være i sammen rum. I hvertfald for Melia skyld. Jeg er virkelig kommet på mit livs prøve! Nu er det tit hvor jeg glemme “nyvasket” i tøj i maskinen i flere dag! Jeg kan godt sætte en ny knold i den gamle knold, nyt mascara på det gammel, varm kaffe? Er der ihvertfald intet her på adressen! Puha jeg forstår simpelthen ikke speltmødre hvordan de har tid til bleskift, work, spinat boller, skrive en ny bog og snitte en kanoer omme i baghaven! Når jeg ikke en gang kan kan finde to ens strømper? 🤷🏽‍♀️

Men sådan er vi mennesker jo helt forskellige! Det er simpelthen så skønt og være tilbage her på bloggen og glæder mig så meget til at udgive en masse indlæg jeg har skrevet på i lang tid.


T.c

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg en dårlig mor?