Du har da også brug for aflastning?

LittleHappy.dk

Littelhappy.dk
Reklame // LittleHappy.dk 

Onlineshopping, what NOT to like? En jo kaffe og siddende i sofaen kan du hurtig bestille de lækreste styles. 

Da vi boede i Aalborg, shoppede jeg i blandt fysiske butikker men her på Bornholm er udvalget altså rigtigt småt og personligt syntes jeg ikke jeg kan finde noget og slet ikke til baby M, vi var igår i Rønne (den største by, og den man tager til hvis man skal shoppe) for at hygge og tog forbi hogm og udvalget er bare mega kedeligt til de aller mindste! Så her hjemme er vi begyndt på onlineshopping! 

Da jeg lige er blevet ambassadør for littelhappy.dk vil jeg da lige fortælle mine kære læser/ følger om denne hjemme side . Personligt hader jeg det der med at tegne et abonnement får at få nogle procenter. Men her er virkelig det rigtigt sted at ligge 97 kr hver mdr, for blot de 97 kr får du en helt vild medlemspris, som i gennemsnittet er 50% på shoppen – som kan benyttes af alle medlemmer, udover den lækre medlemspris, får du et gratis produkt. Der er mange ting jeg tænker at bestille hjem til baby M og der er en masse ideer til julegaver og hvem fanden kan ikke lide at spare nogle penge i julen?? 

I samarbejde med littelhappy.dk har vi lavet en rabat kode til alle mine læser/følger som giver 100,- ved brug af denne kode!

“Theaclaudius” 

Det er sgu da en win-win? Du bruger min rabat kode til 100,- plus et lækkert medlemskab med rabatter der batter, det er da noget alle kan lide!  😂 

 

i skal ikke snydes for et sødt selfi!

Tak fordi i læste med
– Thea <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du har da også brug for aflastning?