ÆRLIGE ERLING

OG NU HEDDER DET FUCKING BARSEL! lange patter og lorte bleer.

Det er længe siden der er blevet skrevet noget her på bloggis, men mit overskud har virkelig været lig med nul de sidste uger her. Jeg tror lidt det er fordi, at jeg endelig er i sidste trimester og lille pigen bare vokser og tager alt. Men bare hun bliver ved med at være den flotte baby, som vi har fået og vide hun er, er det fint.

OG NU HEDDER DET FUCKING BARSEL! lange patter og lorte bleer.
dog ikke helt endnu ,der er stadig næste to mdr til hun kommer. Men jeg er i dag, gået på barsel og det er virkelig noget jeg har set frem til. jeg har (havde) en forstilling om hvilken kæreste jeg skulle være når jeg gik på barsel – selvfølglig den der overskudagtige, der står tidlig op og laver spinat boller og smør et par smør brød til den hård arbejdende mand, kommer hjem i pausen for at få lidt mere energi i kroppen eller hende der lige går igang med en slibe en kano i haven, HAHAH TROEDE JEG SELV!
jeg kommer til at sove til kl 11:00 hver dag, ligge og pille mig i navlen, som ellers for længst er på vej af maven.
Men gud hvor har jeg glædet mig til at bare kunne slappe af her hjemme – da jeg den sidste tid bar har lidt af utrolig mange plukveer og et haleben der føles brækket når jeg sidder ned! Så nu håber jeg lidt på at, al den tid jeg har her hjemme, kan gå med at få skrevet nogle skønne og spændende indlæg til jer!
i morgen, skal vi faktisk til vores andet jordmoder besøg og hvergang vi er der opføre jeg mig altid utrolig pænt, det er lige før jeg omtaler vores jordmorder som dem, de eller deres højhed 😀 og det er udelukkende fordi jeg har det med at sige nogle mega mærkelig ting og er måske en lidt spralsk person. Så hun skal helst ikke bliver forskrækket. så hvis man skal se mig seriøst og ordenligt er det til en samtale med min jordmoder.

Hvis der er noget i gerne vil vide eller gerne vil have jeg skriver et indlæg om, så meget gerne kommenter
I for lige et dejligt mave billede 28822470_10215425892463546_801023043_omed på vejen!

hav en dejlig tirsdag!

XX T 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÆRLIGE ERLING