OG NU HEDDER DET FUCKING BARSEL! lange patter og lorte bleer.

hospitalfødsel el hjemmefødsel?

Om seks dage, er der præcis er to mdr til baby m, er sat til komme ud til os. Vi glæde også helt vildt og vi er begyndte at blive en lille smule utålmodig (især mig) men nu hvor der virkelig ikke er lang tid til at jeg skal gennemgå mit livs smerte og mit liv største øjeblik nemlig at føde baby.
Jeg har hele tiden sagt at jeg skal føde vaginalt, okay lad os droppe de fine ord for dette indlæg er skrevet lige ud for mine tanker omkring det at skulle have en babyhoved ud igennem fjabsis! ? da jeg fandt ud af jeg var gravid og til nu har jeg bare ?jaja det skal sgu nok gå? jeg havde egentligt ikke rigtigt lyst til at tænke videre over smerterne ?

Fordi jeg netop ikke ved hvad det vil sige at skulle presse tre liter mælk ud af konen dernede – det eneste vi har bestemt os for er at føde her hjemme JEPS HIPPI forældre ? vi skal være her hjemme i tryggeomgivelser, jeg har selvfølgelig nogle ønsker omkring min fødsel. Men ja vi skal føde hjemme de eneste der skal være tilstede at N, min mor og jordmoder, gider vitterligt ikke have en studerende til at tage notater af mig i mit livs mest presset situtation ? men for mig er det mere trygt at skulle være her hjemme – så vi ikke først skal ankomme til fødegangen og den gamle sure dame bag skranken sender os hjem igen fordi man kun er åbnet 3 cm, så føler jeg det er bedre at bare kunne være der hjemme uden at skulle ud i en bil osv.
Så hun skal fødes midt i stuen (undskyld på forhånd, kære naboer hvis i læser med) men nu når vi er begyndt til fødselsforberedelser og der bliver fortalt om 1, 2 og 3 gradsbridsting ? eller hvilke forskellige faser man som fødende skal igennem. Jeg kan slet ikke overskue at skulle høre på hvad der kommer til at ske hvilke bristninger man kan få osv, jeg får kvalme når jeg tænker på at om to mdr er min kone ikke den samme som den plejer.
Men når det så er sagt en masse ønsker jeg vil have under selve “agten” også glæder jeg bare til at få vores lille blå-lilla (forhåbentlig) meget smukke pige klasket op på min mave og kunne kalde mig selv for mor!

Xxx T

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG NU HEDDER DET FUCKING BARSEL! lange patter og lorte bleer.