Jeg havde også brug for hjælp

Du har da også brug for aflastning?

Det er et spørgsmål jeg møder utrolig tit, i blandt vores familier og venner og egentlig nej. Jeg har sgu ikke behov, for at få mit barn passet i tide og utide for at få aflastning? – min aflastningen er ti min. på lokum og presse en pølle and that’s it.

jeg tråder måske nogle over tæerne men forstå at vi er forskellige og har hver vores måde at være forældre på

Helt bund ærligt, kan jeg ikke sætte mig ind at, man som mor ønsker at få sit barn passet hvis man ikke skal noget, jeg kan ikke forstå de mødre der for passet deres børn så tidligt at barnet ikke selv kan sige til eller fra. Jeg møder tit mødre, onkler, tanter osv der siger (og især nu hvor vi flytter hjem til vores familier) “det bliver bare så godt, så kan i få en masse aflastning” og nej onkel bjarne det kan godt være det havde behovet da karl var lille, men det har jeg ikke og Baby M har stadig et utrolig stort behov for mig.

Jeg opdrager ifavnsk – og jeg ville aldrig lade mit barn, passe hvis jeg ikke skulle noget livsnødvendigt – jeg tager baby M med hvor jeg kan og hvis jeg ikke kan have hende med, det er så nemt, for så kommer jeg bare ikke også sidder der en fra mor politiet og siger “jamen Thea du kan jo ikke have dit barn med på arbejde” og nej lonny det kan jeg ikke, men det er også livnødvendigt ford her handler det om penge og penge er livsnødvendige for uden dem kommer der sgu ikke en stykke medister i min mund vel?

Det jeg mener er at jeg ikke, ønsker at få mit barn passet fordi jeg en søndag morgen, fordi jeg er en smule træt. Man er vel selv skyld i trætheden, fordi du har valgt at få dit barn. Jeg kan ikke komme uden om at få hende passet en gang imellem og det bliver også kun hos nogle som hun er tryk ved og der er vi kun fire lige nu –
og hvis vi så skal have pasning med sovning med nu når vi taler pasning ønsker jeg sket ikke før hun selv kan spørge om det – før er det ikke en “hyggeting” for hende.
Jeg ved at hun stadig har rigtigt meget brug for sin mor og jeg ved at sådan vil det være i langtid og jeg ønsker de bedste vilkår for hende, så hvorfor få passet hende? –

Der er nogle der har behov for ikke at være mor men bare at være dem selv – hvilket i mine øre lyder helt hen i vejret, fordi du vil altid være mor du er bare “navn”- mor, ligesom jeg døgnets 24 timer, 365 dage om året vil være mor-Thea.
Jeg har bare ikke behov for bare at være mig? – hvis jeg havde det havde jeg nok ventet lidt med at blive gravid, Jeg siger ikke det er forkerte for vi alle er mennesker og jeg har da også tænkt “nu rejser jeg fandme min vej” men det er tanker og jeg ville aldrig gøre det.

Men som sagt er vi heldigvis, forskellige mødre og har forskellige ønsker og opdragelsesmetoder.

Tak fordi du læste med <3
– T

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg havde også brug for hjælp