tabu i mine trusser og sex.

ærlige timer – efter fødselen

“Når men det er vel også på tide i får ro og lære hinanden at kende” ud af  hoveddøren, vader jordemoderen og min mor. tilbage i sofaen ligger N og jeg, stadig mega væske fyldt i fjæset, kæmpe føder og en fjabs, der er flænset så meget at jeg på et tidspunkt tænker om jeg overhoved kommer til at sidde op igen?

Vores lille søde baby, vælger gud hjælpme, at skrige ligeså snart at jordmoder var skredet ,WHAT A FUCKING SIRPRICE!!! Hvordan får man den her baby, til at stoppe tænkte jeg. Jeg syntes det var så mærkeligt at bare blive “efterladt” to timer efter fødselen uden nogen former for brugvejledning på den “tingest” vi lige har modtaget – ved et ellers så flot og meget hård pres.

Der ligger man så ødelagt i skrav og hoved og en far der tilsyneladende er mere træt end dig selv, fordi det jo er ekstremt hårdt, at rose en fødende kvinde THAT’S LIFE THEA – mænd har det åbenbart værre.

Tænker begynder at straffe rundt i din hjerne

“Skal hun sige sådan”

“Hvorfor gør hun sådan”

“Hvad gør jeg hvis hun skriger”

“Hvorfor er der ingen brugvejledning med”

Seriøst alle tanker kom væltende ind over mit væskefyldte hoved – så de første par timer, ture jeg ingen ting, jo lå bare der, med det jeg havde glædet og ventet spændt på i 9 mdr og nu lå hun her, jeg ture ingen ting og der var ingen der måtte holde hende, for tænk hvis hun mistede en arm eller et ben, den tanke kunne jeg ikke bære så det var bedre at hun lå hos mig og suttede på mine stakkels bryster AV FOR FUCK DA! Det gør fucking ondt

Om aften kom min mor med mine søskende, min mormor og PIZZA, jeg ved ikke om jeg var gladest for at se min mor, eller den lækre kebabpizza, hun havde liggende i pose. Men skønt med erfarende kvinder,der lige kunne berolige mig, når jeg hvert andet sekund troede der var noget galt.

Men hvad gør egentligt når man har født?? Vi fødte jo hjemme pg hvad gør man? Jeg var totalt på ude bane og jeg vidste slet ikke hvor jeg lige skulle gøre af mig selv for nu var jeg mor. Altså hvornår ved man om hun skal have mad og hvordan gør man det?? Jeg følte mig virkelig dårlig til det hele fordi jeg bare sad og spurgte mig selv om det var sådan man gjorde og var så usikker på de ting jeg så gjorde.

For ikke at snakke at det første tisbesøg på toilettet jeg har aldrig prøvet noget så smertefuldt! Fy forfan’ altså, det brændte og sve – som om jeg havde fået grillet min fjabbe på en gril, det endt med at jeg hvergang jeg skulle tisse, tissede i brusekabinen (HVEM GØR IKKE DET?) og skyllede tisletten for at det ikke skulle svi.

Men alt i alt var det skønt at bare lille og kigge på hende lidt samme pressede ansigt og lytte til hende åndedrag – hun var/(er) jo så skøn!
(Se lig hvor lækker hun er altså!!!!!!)

Håber lidt at det kan give nogle nybagte mødre lidt ro i madkassen (maven) og vide at der er andre end dig der savner en brugvejledning når du har født!

Xx T

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tabu i mine trusser og sex.