hospitalfødsel el hjemmefødsel?

Forholdet med N

img_3066
Dette blogindlæg er kvalmende, ulækkert og lidt sukkersødt.. men jeg har lige siden jeg startet min blog postet meget få billeder og af n eller kun nævnt ham i små sammenhæng, og flere af jer har spurgt ind til vores forhold. Så tænkte jeg, det var på tide at fortælle ud til jer kære læser, hvilke røvhul han er.

Han er nemlig mit røvhul – n og jeg mødtes på noget der hedder palæ cafeen, for 4 år siden og der kunne vi slet ikke få nok af hinanden! Jeg var lige gået fra min eks den gang. Men N, rev benene væk under mig og gav mig, et sus i maven jeg aldrig havde oplevet før (måske da jeg fik min første hamster) Hold nu op jeg var forelsket, det er jeg selvfølgelig stadig.
Han blev ved med at kæmpe for at få mig med hjem fra byen eller bare hygge på en hverdags aften, men jeg aflyste hver eneste gang. Fordi i min optik var N en meget populær fyr i blandt pigerne og mere erfaren, en hvad jeg var. Så ærligt jeg var bange for at blive udnyttet. Jeg har altid passet på mig selv, i forhold til fyre ikke fordi jeg var totalt nonne, da vi begyndte at løbe sammen. Det var lidt ?farligt? med ham da flere af mine veninder og venner råde mig til at lade vær med at date ham.
Jeg syntes han var spændende. Så til sidst gav jeg ham en chance og det fortryder jeg virkelig ikke at jeg har gjort – Vi har haft vores kampe, fordi vi er to forskellige mennesker. N er mere nede på jorden, hvor jeg er mere sprælsk. Her har han den effekt på mig, at han får mig ned på jorden, når jeg enten er sur eller bare alt for overgiret.
Vores forhold er perfekt på vores måde. Da vi ikke lever efter de “kæresteregler” der typisk findes i starten af et forhold – Men nu roser vi hinanden, når vi slår en stor og flot skid, eller en bøvs. Der er weekender hvor vi ligger på sofaen og spiser junkfood heledagen og bare lugter af sved og kærlighed. Han er bare min lille bitch – og jeg vil aldrig nogen sinde undervære ham, for han har vidst at selv i den værste tid har han tid og overskud til mig.

MEN NEJ, VI ER STADIG SAMMEN – VI GÅR ALDRIG FRA HINANDEN. DET VALG HAR HAN I HVERTFALD IKKE MERE 

Jeg har altid drømt om en kernefamilie, min egen Hr og fru Danmark familie. Fordi i min barndom, fravalgte min far mig, så jeg havde kun min mor. Her syntes jeg det er vigtigt at fremhæve at det godt kan være positiv og man stadig kan få en god opvækst uden en far! for det havde jeg – N han kommer fra denne her kernefamilie, to børn, en far, en mor, villa Volvo og vovse! Så vi kommer fra to forskellige familier.
Men han er og bliver det bedste for mig. Der er ingen der havde troet at N og jeg ville sidde her 4,5 år efter stadig elske hinanden lige så meget eller at vi skal have en lille pige sammen. Der er rigtigt mange, som har prøvet at komme imellem os, men vi har altid troet og støttet hinanden 🙏🏽?? Så kæmpe fuckfinger i fjæset til jer! og et kæmpe HA i jeres fjæs!
han er det bedste, fordi han som sagt for det bedste frem i mig, og han er god til at få mig til at se lyst og positiv på tingene – så han får bestemt det bedste frem i mig.
Og det er det bedste egenskaber man kan besidde syntes jeg!
Han er verdens bedste ven, kæreste og sikker på han bliver verdens bedste far! 😍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hospitalfødsel el hjemmefødsel?