LittleHappy.dk

let’s talk about sex

Reklame // l’mourbox.dk

Det er vel lidt af et tabu at snakke om, også det at tilfredsstille sig selv altså onani, det er jo faktisk heller ikke noget der som sådan bliver snakket om. Det er jo faktisk underligt at det lidt et tabu for det er jo naturligt, det er en naturlig del af det at være menneske vi, vi alle er jo kommet til verden ved sex

Min veninder og venner at jeg ikke er bleg for at tage den snak over en kop kaffe – fordi jeg ser sex som en naturlig ting, både onani og samleje med en anden part. specielt imellem mig og N er vi meget åbne omkring sex.
dette indlæg for i ikke indsigt hvad der sker i vores soveværelset – (for på den front er der lige pt helt stille LIVET SOM FORÆLDRE!)

Men mangler du lidt spændning, nydelse og nyt i soveværelset, så skal du tjekke L’maourboxen ud. For det er en box med ren selvforkælelse.

for 199,- hver anden mdr for du tilsendt denne forkælelse pakke, hver anden mdr. I Pakken finder du, masse fine ting, til nydelse i soveværelset, enten som par eller single. Selvepakken har en værdi på min. 600 .- 

min box indholdet en lille fin vibrator, analkugle, en penis ring, natbriller, massage olie med duft af vanilje og strømperbukser med hul til vejayjay og det brune punktum.
Så hvorfor ikke bare komme i gang og få et nyt pust i kærlighedslivet, for sex imellem voksne mennesker er da helt bestemt en naturlig ting eller er det bare der for jer til at få kaffe i den gale hals, det er jo noget vi kan lide og det er jo noget vi har lyst til – så hvorfor ikke bare tale ærligt omkring det? jeg syntes bestemt ikke at det her skal være en tabu, både det sex imellem to og bare onani.

Da jeg var yngre, syntes jeg det var et pinligt emne at tage op. Det var kun et emne jeg tog op med min bedste veninde, jeg tror jeg følte ubehag ved emnet, fordi jeg var usikker på mig selv og fordi jeg faktisk var ret “gammel” da jeg mistede min mødom, Og der ved ret uerfaren med hvad der blev snakket om hvis snakken faldt på sex.

 Men nu hvor hårene for lov til at stå, en dag ekstra og jeg er i parforhold med en mand jeg stoler på er jeg blevet mere sikker i den kategori.

Tak fordi i læste med!
– T ♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LittleHappy.dk