Den blå trend

FUCK – vi når det aldrig

Så er der sgu kun 7 uger til termin, og fuck jeg jeg glæder mig.

Jeg syntes ærligt talt at det er super hård at være gravid. Jeg kan ikke en gang tage strømper, på uden at det lyder som om jeg har løbet en Maraton.

Jeg savner faktisk at være alene i min krop. SKREV HUN VIRKELIG DET??? ja det gjorde hun fucking – jeg elsker at være gravid og følge min seje kvinde krop, meeeen jeg syntes bare det er så hård (med svær bækkenløsning må man gerne klynke)

Men her i påsken har vi haft besøg af N forældre. Så hans far har været behjælpelig med, at få styr på nogle ting her hjemme. Så nu står Baby M’s værelse næsten snorelige. Vi mangler lige de sidste ting, som vi får af mine forældre, det er dog nogle ting som vi ikke skal bruge sådan lige, når hun kommer ud – og min mor skal alligvel være assistance under fødslen. Men vi har fået malet hende værelse, og ikke fordi det ligner lort men der var lidt maling der hvor der ikke skulle være noget UPS (du kan genlæse indlægger omkring vores soveværelse her) Så her måtte N’s far lige rette til inde på hende værelse efter mine maler fejl. Men vi er klar til hendes ankomst og vi glæder os utrolig. Jeg kan stadig ikke forstå hvor heldig jeg har været, ved at være sammen med verden bedste mand og han oveni købet skal være far til mit barn! FOR FUCK DA JEG ER LYKKELIG!

Men her for i lige et par billeder af hende værelse.

Vi syntes selv det er meeega godt!

Kys and love T&baby M 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den blå trend