Navne snak

6 dage til Jul

Hej loves
Der er i dag kun 6 dage til juleaften – en aften vi i min familie glæder os meget til, da det betyder familiehygge og en masse grin og kærlighed. Men som de sidste år, er det kun N og jeg der skal fejre hjerternesfest sammen – jeg glæder mig rigtigt meget, til at have en alene jul før vores lille baby kommer til verden. Det er da lidt kedeligt at igen i år skulle undvære mine forældre og mine søskende men sådan er det når man bor i hver sin ende at Danmark!

Igår brugte vi 3 advent,på at få pyntet juletræ og få bagte nogle lækre pebernødder! en opskrift min mor gav mig for nogle år tilbage – og jeg elsker min mors julebag! fullsizeoutput_e3fullsizeoutput_e2img_5215
Jeg ved at jeg kommer til at bære, min og min families glæde omkring julen videre til mit barn g glæder mig til at skulle hygge ekstra meget næste år, da jeg tror at det er noget helt specielt med jul og børn!
men jeg håber i nyder det sidste af december lige så meget som N og jeg gør!

Tusind jule kys til jer! <3
Thea Claudius

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navne snak