Top 6 gave ideer til manden i dit liv

12 dage tilbage – Human-balance.dk

“Reklame // HUMAN-BALANCE.DK”
Dette indlæg indholder et eller flere reklame link

Nu hvor der kun er er 11 dage til min termin, begynder tingene at blive ekstrem tungt og hårdt, især nu hvor solen og varmen begynder at melde sin ankomst. I takt med at det bliver varmere og vi kommer tætter på termin, kan man virkelig begynde at se at min hud har brug for en kærlig hånd – min hud har brug for en rehab – fordi jeg virkelig sover dårligt.

Jeg har så i dag modtaget nogle produkter – som jeg håber på kan være min redning. Og give mit ansigt, gløden tilbage. Disse produkter fra HUMAN-BALANCE.DK har hver deres måde og gå ind og rette op på denne stress eller det her søvn underskud min hud bliver udsat for lige pt.
Jeg er en af de mennesker, der er villig til at gøre alt for at passe på mit ansigt, og jeg vil helst undgå at proppe mit ansigt med lort og derfor går jeg efter produkter der er naturlig og ikke indeholder en masse ting der er skidt for mit ansigt. Så hvad er bedere end veganske produkter – Som hverken indeholder dårlige ting for din hud, er dyretestet  eller indholder animalske ting i! JEG ER FAN! selv om vi skal se godt ud og passe på os selv – betyder det jo ikke at vi skal være ligeglade med verden og dyrene omkring os!

Så at vide at når man køber disse produkter støtter du også det vores dyr og miljø, bliver passet bedre på!
produkterne – har en dejlig og frisk duft og coconut – og deres emballage er bare så smuk!

Jeg vil om noget tid lave et nyt indlæg om hvordan produkterne har gjort for min hud!

XX T.C

1. Coconut water micellar cleanser tonic / 2. Coconut probiotic water rehab cream/ 3. Hot vegan probiotic & spice mask 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 6 gave ideer til manden i dit liv