velkommen til - min blog

eyelash extensions – DIY

Eyelashes Extension – DIY

Hvem ønsker sig ikke lange og fyldige vipper? det tror jeg stort set alle piger gør. Så derfor har jeg skrevet dette indlæg, da man ikke behøver at ofre i hvert fald 1000 kr på at få det gjort.

DOG VIL JEG UNDERSTREGE, AT DET ER BEDSTE AT FÅ DET GJORT VED EN DER HAR 100% STYR PÅ DET. 

Men når det så er sagt kastede jeg, mig ud i at prøve det selv.

– Derfor købte jeg Eylure?s Lash Pro Individuals Extra Full I Matas, for 59 kr.

( Link https://www.matas.dk/kunstige-enkeltvipper-combo-knot-free ) det var de pæneste jeg fandt dernede. Når jeg laver vipper, ønsker jeg et naturligt look, dog med fylde og længde, så vipperne jeg skal købe skal se ægte ud.

21056940_10213812404767362_1366627566_o

(før vippebuketterne kom på, undskyld for det meget trætte ansigt og grimme bryn 🙂 )

Men jeg starter med at rense mit ansigt for makeup, og de olier huden udskiller. Det er dog vigtigt, at man ikke bruger en makeup fjerner hvor der olie i, da olien opløser limen og vipperne ikke kan sidde fast. Jeg starter ude fra og bevæger mig imod øjenkrogen. jeg starter med de længste også medium og ved øjenkrog Short, det er vigtigt at man sætter dem tæt sammen, da der ellers vil opstå huller/mellemrum imellem vipperne, pas på med lim i øjnene eller på huden, da det svier åndsvagt meget.

Jeg sætter vipperne under mine egen, når limen så næsten er tør tager jeg min spidspincet og presser vipperne op imod mine egne så de sidder helt op ad mine egne vipper.

Når du så har fået sat vipperne langs vippe?kanten, kan du komme flere på, så dine vipper får mere fylde, det gjorde jeg ikke helt, ville starte med en neutralt look. Men skal regne med i hvertflad at sætte en halv time af til hvert øje, for til at starte med er de rigtigt irriterende at arbejde med fordi den klister og sætter sig alle andre steder en på dine øjenvipper – så hvis man har en god tålmodighed er dette lige en ide til dig – for jeg blev godt nok sat på prøve hen ad vejen.

21057250_10213812404807363_1110581694_o

(efter buketterne er kommet på)

Som I kan se er der kommet noget længde og noget fylde på, hvilket jo var min hensigt med det. Jeg var selv skeptisk med at lave vipper, da de sikker ville falde af når jeg gik i bad osv – men de holder faktisk i næsten to uger hvor kun to af buketterne var faldet af – så jeg var utrolig overrasket over hvor godt det holdt, som jeg skrev lidt længere oppe i indlægget, er der en remover. Så når du fjerner dem igen, så brug makeup fjerner med olie og den remover, da de egne vipper vil ryge med af hvis du hiver dem af –

TALER AF ERFARING, MISTEDE, UTROLIG MANGE PÅ DET ENE ØJE, HAHA

21040555_10213812404727361_776129287_n

fullsizeoutput_58
Men helt sikkert noget man bliver bidt af. for mig gav det bare en helt anden frihed omkring makeup – jeg plejer at bruge makeup hver dag og jeg bruger meget ikke i det omfang at det er tykke lag but you know what i men og det var bare befriende at vipperne var klare hele tiden 😉

Så girls – det er bare med at komme i gang<3;3

Xoxo Thea <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

velkommen til - min blog