Gave ide fra ditur.dk

Top 6 gave ideer til manden i dit liv

Jeg elsker at forkæle N – men det er pisse fuc…. svært fordi han har alt!
så her har jeg lavet et top 6, over nogle gode gave ideer

1.Lad os starte i den lidt dyre ende, men hvis din mand er vild med fodbold, så er en fodboldrejse, ind og se hans ynglings hold virkelig den bedste gave ide! (Læs her hvordan

 

vores tur gik) jeg blev så rørt at jeg tudbrølede da vi så spillerne og N han bare råbte!

2.Et gavekort til en tatovering! N, fik sin første for to år siden – faktisk en kæreste tatovering han gav mig og ham i fødselsdagsgave. Så hvis din love er til tatoveringer er dette altid en klassisk vinder!

3. En vin/ROM el. Øl smagning for ham og hans venner – de fleste mænd elsker vin, ROM eller øl så hvorfor ikke give ham en tur ud med gutterne og giv dem en rigtigt hørmer tur!

4.Et ur, specielt de her Daniel Wellington ur er jo super lækre! Klassiske og nemme at stejle til dagens outfit! Og sætter altså prikken over i?et og fuldender en mands outfit!

5. Men hvis du har en lidt stille mand eller bare har lyst til at forkæle ham lidt – så en selv lavet kurv med hans yndlings øl og ynglings lakridser, fyr godt op for nogle bøffer og en god tyk sovs, så der den sgu hjemme!

6. SONOS – har du en lidt nørd af en mand, så vil jeg anbefalde dig at forslå ham at begynde at samle på sonos! jeg “gav” N lov til at købe en play bar fra sonos, udelukkende fordi den passede ind i min indretning. Den er ret klassisk og den er ikke grim så andre sound-dimser er – der er forskellige str af de her højtaler og tre farver at vælge imellem. Helt sikkert også en vinder her fra!

Alle gaver behøver jo ikke at koste penge – her hjemme får N ofres ordnet fødder, massage, en god bøf eller en lille kage. En god gave kan også være nogle hjemmelavet ting, et brev eller et billede, måske et frækt billede af dig selv.
Så det er bare med hovederne i blød når de kære mænd skal pleje og passe lidt

XX T.C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gave ide fra ditur.dk