Jeg er tilbage på bloggers delight

tabu i mine trusser og sex.

Lad os tage hul på et meget tabu belagt emne igen – det er måske mere et tabu for nogle end det er for andre, nemlig menstruation.

Jeg har igennem tider lært at leve og accpetere at den altså ,kommer i fem dage hver mdr.

Det er Ikke alle kvinder, der føler glæden ved sin menstruation og jeg tror netop her det er fordi menstruation bliver omtalt som værende ulækkert? Jeg tænker det vel ikke ulækkert end at bløde på sit knæ??

Menstruation for mig er en naturlig ting – også naturligt at snakke om. jeg “gemmer” mig ikke mere når “tante rød” banker på døren tværtimod. Jeg ser flere piger (jeg har også selv gjort det) gemme deres bind/tamponer fordi omverden, ikke må se at man bløder. Måske syntes man at det var et støre tabu da man var mindre, det ved jeg ikke – jeg mindes faktisk og at det blev kaldt lort – altså “jeg har fået mit lort” også vidt jeg ved er lort noget der kommer ud af et andet hul – altså hullet en tand længer nede. Jeg er bare ikke helt tilhænger af at man finder noget “ulækkert” ved sig selv. Det er jo ikke fordi det er lækkert den er jeg helt med på, men klamt??
Jeg høre tit blandt veninder sige

“jeg kunne aldrig drømme om at have sex, imens jeg har min menstruation – både ham og jeg syntes det er mega ulækkert”

Jeg ville blive så ked af det, hvis N syntes at jeg en gang om mdr i 5 dage var ulækker. Jeg kan ligsom hverken gøre fra eller til, det er sådan vi kvinder er indretter fra naturens siden. Et er at jeg måske ikke het føler mig helt så lækker og klar til at dyrke den hedeste omgang lagen gymnastik, når jeg har min menstruation. Så, i frygt for at starte en shitstrom af kommenterfeltet, der lyder “hvor er du klam” slynger jeg det lige ud af posen. Jeg har sex, når jeg har min menstruation – vi snakker altså ikke om, oralsex eller fingerne i honningdåsen – bare almindelig sex. Jeg kan ikke se at man en gang om mdr skal holde pause med at sexe den, bare fordi man menstruere, hvis lysten er der, er der vel ikke andet for, end at give lysterne plads!

Og nu opfordre jeg ikke alle mine læsere til at suse hjem og springer på fyrene mens du bløder, hvis du ikke selv har lyst, men i stedet snakker jeg om selvraccept og at vi alle sammen er smukke og skønne også i den “røde uge” Jeg bliver så ked af det når kvinder syntes der er noget ved dem selv er klamt –

Det er okay at det ikke er verdens lækreste, men kan vi ikke lade være med at kalde det “lort”, det finder jeg virkelig ucharmerende.

Uden at lyde for bhaa agtigt, så håber jeg at dette indlæg har hjulpet dig med at føle dig mindre alene. Det er jo bare blod? Godt nok lidt ildelugtende og snasket blod (det lød faktisk lidt klamt!), men det er jo det der er med til at gøre os til kvinder og det har jo sit arbejde at gøre i vores kroppe. Jeg kan i hvert fald ikke se hvorfor det skal være et tabu – det er jo bare menstruation.

– T.c <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er tilbage på bloggers delight