Det ville have kostet mit liv

Jeg er tilbage på bloggers delight

Det kan virke rigtigt useriøst og helt vildt forvirrende at jeg først var ved BD og flyttede der efter til momster, jeg valgte at flytte første gang fordi jeg troede, at det var der min blog kunne vokse og jeg kunne få mine indlæg ud til en masse forskellige mennesker – men efter jeg nu har været der i nogle mdr, kan jeg se at det stort set kun er de andre mødre der læste mine opslag (hvilke jo også er skønt) men mine indlæg kom ikke ud til andre. For jeg skriver jo også andre ting end kun at være mor.

Derud over har jeg haft nogle samarbejde med nogle virksomheder, som jeg jo er helt vildt glad for kan lykkes og elsker det – men hos momster skal alle have muligheden og derved skal “lederne” af momster “godkende” om man må eller ikke må skrive en sponser indlæg, hvilke i mine øjne er forkert, fordi en virksomhed har kontaktet mig eller omvendt så det er mit arbejde og min glæde (her jo jeg gerne være egoistisk.

Jeg høre til hos bloggers delight – der kan jeg være stolt og “arbejde” for mig selv uden at der er en overmand der skal bestemme over mine indlæg, jeg er fri til at skrive hvad jeg har lyst og er fri til at lave så mange reklame/sponser indlæg som jeg kan rumme. Så jeg er tilbage til hvor jeg startede. Det har ingen betydning for jer kære læsere for jeg ligger link op som jeg plejer og henviser selvfølgelig til lin blog! 🙏🏽

Love T

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ville have kostet mit liv