Har jeg opgivet amningen ?

Så blev jeg sgu mor til et kolik barn

Min værste frygt, var hvis baby m havde kolik. jeg var så pisse bange, under hele graviditeten. – både N, min mor og far prøvede at fortælle mig, at der intet ville være med hende.

De første uger, var der faktisk heller ingen ting bort set fra alt det med amningen. det er først her tre til fem uger efter fødselen, hun begyndte med at få nogle skrige ture, hvor hverken babs, trøst eller ren ble kunne afhjælpe det. N og jeg var magtesløs, over at vores lille baby M var utrøstelig. Det forsatte faktisk indtil et par uger siden, hvor hun virkelig bare skreg og jeg ringede grædende, kl lort til min mor, fordi jeg havde tabt mig selv i det her fucking helvede af gråd. dagen efter ringede jeg til lægen, fordi jeg er lidt af en pyller mor, og der jeg fik beskeden at vores datter ?lider? af kolik og jeg var græde færdig – de næste tre mdr i helvede og en baby jeg slet ikke kunne trøste – så kan vi snakke om at føle sig som en dårlig mor.

Det er super hård at være mor til et barn med kolik, fordi du virkelig kommer til at tvivle, på dine evner som mor og du bare føler dig magtesløs. De sidste to aften har der ikke rigtigt været noget. Men i aften starter det hele igen og jeg er blevet bedre til at håndtere mine følelser, jeg lukker ned for min egen og sørger for at få M glad og tilfreds igen – og hvis der sidder andre mødre der ude til et kolik barn og ligesom jeg var magtesløs, som anskaf dig en stærkvikel – jeg vikler vores M hver gang hun skriger, der går lidt tid men hun falder til ro og til sidst falder hun i søvn, den er min redning og fordi den spare mig for en masse timers gråd. Det er hverken sjov for mig, M eller n at hun græder og ingen af os kan trøste hende – men heldigvis er det kun imellem tidsrummet 23:00 – 03:00 hun får et ?anfald?Og ikke hele dagen som det er med andre babyer.

Vi har i dag besøgt en sød dame her i Nexø, hvor mine forældre bor. Men vi har nu prøvet kranio sakral terapi og krydser fingre for at det kan hjælpe os og hende så hun kan blive fri fra sine smerter

Men vi støtte og trøster hinanden. Og jeg ved at jeg ville ikke klare dette uden N! Håber bare det går væk indenfor den næstmest tid.

Hvis i har været forældre til et barn med kolik og har noget der kan lindre ?anfaldene? må i gerne skrive en kommentar eller send en DM på Instagram!

T. C

2 kommentarer

  • Min søn havde også “kolik” og det bedste råd jeg næsten kan give dig er, at du skal lade være med at slå dig til tåls med den diagnose, for den er håbløs forældet (og den betyder egentlig bare, at barnet skriger i mere end 3 timer 3 gange eller mere om ugen)! Langt de fleste kolik børn har enten refluks eller også er noget låst i deres små kroppe. Find en spædbarnskiropraktor der kan tjekke hende og forhåbenligt fikse hende. Der sidder nogle nerveender i nakken og er hun låst der går udviklingen af resten af kroppen (inkl maven) også langsommere. Min søn nåede at skrige 5-14 timer i døgnet i 4 måneder før vi fik ham til spædbørnskiropraktor og fra første gang var der tydelig bedring. Det viste sig han havde KISS og var låst i både nakke, skuldre og bækken, hvor lægen bare have sagt “det er kolik”.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for dit ærlige blog indlæg. Så dejligt, at viklen gør en forskel hos jer.
    Det er så hjerteskærende, når ens barn græder. Et af dine bedste værktøjer er at tænke over din vejrtrækning. Dybe rolige vejrtrækninger har forældre igen og igen fortalt mig er med til at tage toppen af gråden hos deres skrigende babyer.
    Kærligst
    Helle

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har jeg opgivet amningen ?