12 dage tilbage - Human-balance.dk

Annoncering & Samarbejde

Annoncering & Samarbejde
Min blog er  en “Mommy-blog” med et lille men unikt læserpublikum – du får muligheden for at komme tæt på mig som person, men også hvad det vil sige at skulle være mor i en ung alder og for første gang igennem nogle bunde ærlig indlæg – samt har du muligheden for at nå ud til netop din målgruppe, da min egen mål gruppe på bloggen dækker flere forskellige.

Jeg er åben overfor sponsorede – reklame og annonce indlæg – Men jeg forbeholder mig retten til at takke nej til produkter eller samarbejdet hvis jeg ikke finder det interessant for min blog og mine læsere

Jeg beskriver og anmelder  – ydelser, produkter, virksomheder osv. som jeg selv kan stå indenfor. Som nævnt tidligere forbeholder jeg mig retten til at takke nej.
Hvis der indgås et samarbejde i mellem en virksomhed og jeg, vil det fremgå øverst i indlægget og jeg vil vedhæfte links til det indlægget omhandler.

Kontakt muligheder
Mail: Thea-c-h@hotmail.com
Instagram DM: Theaclaudius

XX T <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 dage tilbage - Human-balance.dk