Mulieres.dk - De lækreste styles

Tid til hotdogs, bold og bajer!!!

img_2016Hej darlings ?
Der er under en uge til at N og jeg  drager væk fra Danmark og lander i Manchester – for vi skal nemlig på FODBOLDREJSE WUHU! (Det eneste min gravide hjerne kan tænke på er de lækre hotdogs de har der over MUMS)
Vi skal ind og se City mod West brom. Så vi skal rigtige ud og ?mandehørme? for jeg tæller pt for en mand min hæmninger her som gravid puha gone baby gone 😂

Men ja vi snupper lige en tre dages, kæreste tur i Manchester. Jeg og familie gav ham denne rejse fordi jeg syntes virkelig han fortjener det! Og det er hans største ønske så Why not?
Vi havde egentligt snakket om ikke at skulle ud rejse, eftersom at det ikke er særlige længe side vi var på kreta (læs om vores tur her)
Men vi lever kun en gang og nu kommer vores datter snart til verden, så hvorfor ikke nyde hinanden og opleve lidt af verden!
jeg har hørt, bare sig jeg er forkert på den, men jeg har hørt at hvis men kan lide London, vil man elske Manchester og at i Manchester skulle de havde nogle lækreste shoppe steder – så er det bare med at have den store pung med! Hvis du har været i Manchester så kom gerne med dine oplevelser med byen Down under ??
love T ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mulieres.dk - De lækreste styles