10 spørgsmål til Gustav Salinas

derfor er jeg ikke bange for sprække i røven.

Hej loves.
Jeg har modtaget en del spørgsmål fra jer læser, om jeg ikke er nervøs eller bange for at skulle føde. Og svaret er nej, jeg er ikke bange eller nervøs for at skulle føde – jeg glæder mig og jeg er meget  spændt på at møde vores datter.
Jeg kan ikke se nogle grund til at skulle være bange for at føde, jeg tror også jo mere bange og jo mere nervøs du er, er du automatisk mere lukket under selve fødslen og ikke kan arbejde i samarbejde med din krop.

Det skal sige at jeg ikke er ekspert, det er min første kanokugle der skal (forhåbentlig) skyde ud, af min følgesvend down there. Jeg ved ikke hvad det vil sige, men jeg har tænkte at give et par råd som jeg har brugt og bruger under graviditet til at bevare roen og den spændthed, jeg føler ved snart at skulle føde.

Jeg har taget min fødsel i egen hånd – og derved valgt en hjemme fødsel, jeg siger ikke at du skal gøre det sammen, fordi du skal befinde dig det sted du føler dig tryg. Jeg føler mig tryg i hjemlige omgivelser, for her føler jeg at jeg kan tillade at være mig selv, jeg har N og min mor ved min side, vante lugte og vante lyde. Her er det jordmoder der gæster i vores hjem og ikke omvendt. Samt har jeg aldrig brudt mig om hospitaler – jeg føler jeg bliver sygelig gjort, hvilke jeg bestemt ikke syntes man er, når man bringer et nyt liv til verden.
Her hjemme kan både N og jeg gå at gøre klar – til at Baby M skal komme, igår hentede vi føde kar. Vi kan tage hånd om vores fødsel – og N kan være mere med, For når det forgår det et sygehus sætter mændene sig typisk i stolen og venter på der sker noget – Igen det behøver ikke at være negativt at føde på fødegangen.

 

Samt læser jeg om fødsler, jeg læser fødselsberetninger dårlig samt gode, jeg snakker åbent og ærligt omring mine bekymringer (fordi der har været nogle – og der kommer en bekymring ind i mellem) jeg spørg om råds hos andre der har født og finder utrolig meget støtte, i at snakke om min kommende fødsel med min mor. Derved over vil jeg utrolig gerne anbefale nye samt erfarende føder at læse Smertefri fødsel af Anja Bay den bog har givet mig så meget – den har givet mig nogle redskaber, jeg håber jeg kan arbejde med under fødsel, afspændning, vejrtrækning osv – der er så mange samt min jordmoder ville selv havde brugt Anja’s metode hvis de var der den gang. Men snak med nogle der føler der tryg ved – fortæl dem om dine bekymringer.
Og nej jeg aner altså ikke hvad det vil sige at skulle føde – men en ting er sikkert og det er at jeg skal bringe vores datter til verden og uanset om jeg ligger og skriger og græder i 48 timer eller jeg slet ikke kan holde smerterne ud, vil jeg stadig være pavestolt – Da jeg har født vores datter, og det er fandme det største her i livet! også er jeg overbevidst om at vi kvinder er skabt at bringe nye liv til verden – jeg overlade 100% arbejdet til min krop og arbejder i samarbejde med den!

I skal være velkommende til at skrive jeres oplevelser nede i kommentar feltet – gode samt dårlige! <3

X.X T <3 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 spørgsmål til Gustav Salinas