eyelash extensions - DIY

Projekt nyt soveværelse

Hej darlings

Jeg elsker elsker elsker mit hjem – mit hjem for mig er mit space, mit tembel. Mit hjem er et sted hvor jeg kan være mig selv, hvor jeg kan få en pause fra ting som jeg brug for at få pause fra. Mit hjem er også en platform for gode grin og masse af kærlighed – jeg elsker når familien og vennerne samles her hjemme, og vi nyder en kop kaffe eller en glas vin og noget god mad!

Jeg er kæmp fan af indretning og det der med at have nogle gamle ting, også få lavet den i stand så de er new igen, nogle gange spiller det bare helt perfekt og andre gange får jeg totalt smadret tingene (not so good) BUT hvis jeg bare sidder og overvejer tingene, kommer der aldrig til at ske noget nyt. Jeg bor jo sammen med min kæreste, så vi er ligesom to til at bestemme om hvordan indretningen skal være her hjemme, N (Niclas) er ikke som alle andre mænd – fordi typisk er mænd lige glade omkring indretning og hvilken farve sofapuder i skal have.

Meeeen sådan forgår det ikke her i vores lille lejlighed i Aalborg centrum HAHA 🙂 – hvis det stod til mig ville der være rosa things in my home BUT, N er ikke helt med på ideen har prøvet at forklare ham om HAPPY WIFE, HAPPY LIFE BUT NO NOT REALLY. Så selvfølgelig er vi fælles om indretningen, nu har vi jo snart boet i denne lejlighed i et år, og vi bor til leje så det er begrænset på hvor meget vi må og hvor meget vi selv vil investere i lejlighed, når vi på længere sigt, gerne vil købe vores eget hus og sætte det i stand.

Men efter en længere periode hvor jeg gerne ville male bare den ene væg i soveværelset grå og manden har været skeptisk ved ide fik jeg langt om længe lov til at få min længe ventet væg WUHUUU

Jeg har desværre ikke noget før billede af soveværelset, fordi jeg gik igang kl 01:00 om natten med at male 🙂 så det var ret hurtigt og jeg ville egentligt bare gerne være færdig, så jeg kunne se resultatet.

Når jeg tænker nye projekter springer jeg bare ud i det, bruger faktisk ikke så meget tid igen, på at overveje om det nu er en god ide. Men jeg syntes selv resultatet blev ret godt. Det jeg vægter aller mest i mit soveværelse er at det er hyggeligt, altså det skal være et sted hvor jeg kan lide at være, et sted jeg kan lukke døren og bare slappe af.

Jeg håber at i kan lide det lige så meget som jeg kan! <3
xoxo Thea

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eyelash extensions - DIY