Nyheder fra Mulieres.dk

Mirakel løsning til mødre!

Reklame // Pearlwax.dk
tid er ikke det man har mest af, når man bliver mor – Enig kære mødre? Man er nærmest bundet til lejligheden med patterne hængende ud eller flasken som ens højre hånd. Der er ikke meget tid til os mødre, når vi vil vores små poder det bedste. Så vi glemme hurtigt at forkæle os selv. Nu hvor det er snart er sommer og  der er nu tid til bare ben og arme (finde dit sommer outfit her) Vil vi jo gerne slippe af med vinterpelsen, på ben og arme – og det er typisk det, ihvertfald jeg springer over når jeg er i bad, Jeg gider seriøst ikke, at stå hver anden dag og barbere mig.
Derfor skriver jeg dette indlæg som mødres mirakel løsning – Vi kender alle det der at gøre det helt store ud af et bad rigtigt at forkæle sig selv, hvorfor så ikke bestille sådan en start pakke fra Pearlwax.dk

Det er en hjemme vokser – også sådan en voksbehandling er jo værdi, for en mor så arbejder 24 timer i døgnet. Jeg elsker denne behandling, fordi jeg nemlig kan føle mig feminin i  mere end en dag. Behandlingen holder op til 2 -3 uger før der skal en ny behandling til og der spare vi så meget tid, i forhold til en “skraber” – Det tager lidt tid at finde ud af hvor meget og hvordan og hvorledes.
Men helt sikkert et køb værd, jeg kan ikke undvære min!
Love T.C 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Mulieres.dk